oostende de haan blankenberge

Workshop immaterieel erfgoed

Tijdens de ‘Alles voor Stoetenbeurs’ in Blankenberge verzorgen Tapis Plein en Erfgoedcel Kusterfgoed op zaterdag 3 juni om 10.30 uur een workshop over immaterieel cultureel erfgoed.

In deze workshop kom je meer te weten over wat immaterieel erfgoed is en bij welke organisaties, expertisecentra en erfgoedspelers je terecht kan voor meer informatie of begeleiding. Via enkele inspirerende voorbeelden denken de moderator van www.immaterieelerfgoed.be en een medewerker van Kusterfgoed samen met je na over hoe immaterieel erfgoed in de kijker kan gezet worden en doorgegeven kan worden aan toekomstige generaties. Bovendien kan je tijdens de workshop vragen stellen waar jij of jouw organisatie mee worstelt.

Is jouw organisatie gevestigd in Blankenberge, De Haan, Oostende of Middelkerke en denk je er aan om een erfgoedproject op poten te zetten?  Na de workshop kan je met een medewerker van Kusterfgoed bekijken hoe de erfgoedcel jouw project kan ondersteunen.

Praktische informatie

Wanneer | Zaterdag 3 juni 2017 om 10.30 uur
Waar | North Sea Boating (Blankenberge)
Kostprijs | Gratis
Inschrijven | stuur een mailtje met jouw naam en de naam van je vereniging naar info@kusterfgoed.be of bel naar 059 341 449.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram