oostende de haan blankenberge

Kusterfgoed en de Benne scannen jouw zoete en zoute strandfoto’s

Kusterfgoed en de vrijwilligers van het Stadsarchief-De Benne organiseren in het kader van het project ‘Zoet, zout en zand’ op dinsdag 20 juni een scannamiddag in het stadhuis van Blankenberge. Iedereen is er welkom om er zijn of haar culinaire strandfoto’s te laten inscannen.

Heb jij heerlijke herinneringen aan de smeltende ijsjes of de boule-de-berlin-verkoper die met zijn plateau bollen langskwam? Wat zat er in jouw frigobox voor een dagje aan zee? Deze zomer wil Kusterfgoed deze culinaire strandtradities documenteren en in de kijker zetten, want eten dat is ook erfgoed! Er worden zo veel mogelijk verhalen, herinneringen en beeldmateriaal over het thema “eten op het strand” verzameld.

Samen met de vrijwilligers van het Stadsarchief-De Benne organiseert Kusterfgoed op 20 juni een scannamiddag in het stadhuis van Blankenberge (J.F. Kennedyplein 1, 8370 Blankenberge). Van 15.00 tot 20.00 uur kan je jouw foto’s van smeltende ijsjes of zanderige picknick op het strand gratis laten inscannen en de bijhorende herinneringen laten optekenen. Je krijgt jouw foto’s meteen terug mee naar huis én achteraf ontvang je de ingescande beelden ook digitaal. Bovendien kan je meedingen naar een van de leuke prijzen van de fotowedstrijd #zoetzoutzand.

Meer informatie over ons zomerproject ‘Zoet, zout en zand’ volgt binnenkort op onze website.

Praktisch

Wanneer | Dinsdag 20 juni van 15 uur tot 20 uur
Waar | Monumentale Feestzaal van het Stadhuis Blankenberge (J.F. Kennedyplein 1, 8370 Blankenberge)
Kostprijs | Gratis

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram