oostende de haan blankenberge

Van MANMADE naar Private Tag

Er staat heel wat te gebeuren in Raversyde. De expo `Manmade´ loopt op zijn einde en de tentoonstelling `Private Tag´ werd zonet opgestart. Reden tot feest en een mooi gevuld weekendprogramma!

Op zaterdag 24 september staat er een exclusieve rondleiding aan de nieuwe tentoonstelling Private Tag op het programma, onder begeleiding van de curatoren Hendrik Tratsaert en Isabelle De Baets. Voor de expo Private Tag – de opvolger van Private Shelter (2014) – werkte kunstencentrum Vrijstaat-O. het idee uit van ‘taggen’, een spoor nalaten. Vijftien hedendaagse kunstenaars gaan aan de slag op de site van Raversyde en nemen je mee langs een verrassend circuit van paden, tunnels over bunkers en andere kruispunten, waar ze hun signatuur nalieten. Je kan inschrijven voor de rondleiding via info@raversyde.be.  Zondag 25 september kan je in het domein Raversyde proeven van onder meer een performance van Nick Steur, `Splitting Concrete´, een performance van Innerwoud & Lieselot Vanderroost, `Grashelm´ en een optreden van Toma Gouband met zijn `Singing Stones´. De activiteiten zijn gratis na reservatie en mits aankoop van een ticket voor de expo.

Op zaterdag 1 oktober viert Raversyde het einde van MANMADE met de bekroonde theatervoorstelling `World Without Us´ van Ontroerend Goed.Het stuk wordt gespeeld in CC De Grote Post in Oostende om 20u. Reserveren je ticket op www.uitinoostende.be.

Op de allerlaatste dag van de expo, zondag 2 oktober, organiseert Raversyde een finissage met een MANMADE-brunch en gesprekken met Johan Braeckman (professor filosoof UGent), Tim Joye (curator MANMADE), Peter Defurne (directeur Kunstacademie aan Zee), Maarten Vanden Eynde (kunstenaar), Marleen Wynants (directeur Crosstalks) en Jacqueline Heerema (Satellietgroep). Gwendolyne Maertens zorgt voor `Food for thought´. De activiteit is gratis mits aankoop van een toegangsticket voor MANMADE. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram