oostende de haan blankenberge

Zomerexpo’s in de molen

Tijdens de zomermaanden stelt de Heemkring 't Schorre Steene de oude stenen molen van Stene ter beschikking van kunstenaars die er graag willen tentoonstellen. Van half juni tot half september laten 25 kunstenaars je kennismaken met hun artistieke creaties.

De in 2011 gerenoveerde molen ligt in de oude dorpskern van Stene met als decor het charmant Sint-Annakerkje met het aanpalend pittoresk kerkhof, de gezellige terrasjes, restaurants en eethuisjes.

Van half juni tot half september laten 25 kunstenaars je kennismaken met hun artistieke creaties. het aanbod is dan ook zeer gevarieerd: schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, juwelen, textiel,… .

De molen is in principe dagelijks open van 14.00 tot 19.00 uur. De openingsuren kunnen wel verschillen van kunstenaar tot kunstenaar. De toegang is gratis.

De locatie is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer: De Lijn – bus 5 & bus 6 richting Stene Dorp. De molen ligt op het traject van het Groen Lint zodat ook fietsliefhebbers gemakkelijk hun weg ernaar toe kunnen vinden.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram