oostende de haan blankenberge

Vorming: hoe vraag ik mijn publiek om feedback?

Wil je een kwaliteitsvolle erfgoedactiviteit organiseren? Vraag jouw publiek dan om feedback! Op dinsdag 17 oktober vindt in Oostende een vorming plaats van 'Erfgoed in de praktijk' over publieksbevraging en publieksfeedback.

Als lokale erfgoedvereniging of organisator van culturele evenementen is het belangrijk om een vinger aan de pols te houden en aansluiting te vinden bij je publiek. Als je publieksbevraging op een goede manier aanpakt, is het een belangrijk hulpmiddel bij het verbeteren van de kwaliteit van je evenementen en activiteiten én een instrument om met je publiek in dialoog te gaan. Zo kan je publieksfeedback inzetten bij het ontwikkelen van een nieuw aanbod, het meten van verwachtingen van je publiek of bij crowdsourcing. Je kan met publieksbevraging de participatie en betrokkenheid van je publiek verhogen en je evenementen en activiteiten op een interactieve manier invullen.

In een hands-on vorming van Erfgoed in de Praktijk krijg je een antwoord op al je vragen: Wanneer en hoe kan je aan publieksbevraging doen? Hoe kan je dit alles met beperkte middelen doen? Welke vragen moet je stellen om relevante informatie te krijgen? Hoe doe je op een originele manier aan bevraging, kan het ook anders dan de standaardenquête? Hoe zorg je voor respons? Hoe zorg je ervoor dat je er ook iets mee doet?

Praktisch

Wanneer | dinsdag 17 oktober (19.00-22.00 uur)
Waar | West-Vlaams Documentatiecentrum voor Familiegeschiedenis (Kanunnik Dr. Louis Colensstraat 6, Oostende)
Kostprijs | € 5
Inschrijven | schrijf je in via deze link
Meer info | meer info vind je hier

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram