oostende de haan blankenberge

Kies jouw grootste sportheld of sportteam! (WIJZIGING)

In 2018 geeft erfgoedcel Kusterfgoed de aftrap voor een jaar vol sporterfgoed. Kusterfgoed gaat hiervoor op zoek naar de grootste sportheld of het grootste sportteam uit Middelkerke, Oostende, De Haan en Blankenberge.

Ook Kusterfgoed blijft niet gespaard van een dopingschandaal. Door misbruik van ons online stemsysteem is er beslist om de Verkiezing van de Grootste Lokale Sportheld of Sportteam over een andere boeg te gooien.

De stemmen worden van elke genomineerde sportheld op nul gezet en de verkiezing wordt via facebook hernomen. Like t.e.m. 20 april (16.00 uur) de foto van jouw favoriete sportheld of sportteam in het fotoalbum ‘Verkiezing van de Grootste Lokale Sportheld of Sportteam’ en stem jouw favoriet toch nog naar de overwinning.

Op Erfgoeddag, zondag 22 april, kan je bij de Sportheldenexpo nog een laatste keer stemmen door een papieren stemformulier in de stembus te droppen. Die papieren stemmen worden samengeteld met de facebookstemmen en zullen bepalen wie de Verkiezing van de Grootste Lokale Sportheld of Sportteam wint. Je vindt de Sportheldenexpo met stembus op Erfgoeddag op de volgende locaties (10.00-16.00 uur):

  • Villa Les Zéphyrs Middelkerke – Henri Jasparlaan 173 – Middelkerke
  • Bibliotheek Canticleer – Grotestraat 10 – De Haan
  • Koninklijke Stallingen – Koninginnelaan 76 – Oostende
  • Infopunt Toerisme Blankenberge – Hoogstraat 2 – Blankenberge

 

Wie vragen heeft over de verkiezing kan een mailtje sturen naar info@kusterfgoed.be of ons bereiken via 059 270 770.

Bekijk hier de projectpagina.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram