oostende de haan blankenberge

Het griezelt in De Haan en Wenduine

Op 29 oktober valt in De Haan en Wenduine vanalles te beleven. Doe mee met de nieuwe Halloweentocht 'KIPPENVEL' in De Haan of geniet van het Halloweenspektakel in Wenduine.

In De Haan wordt op 29 oktober het nieuw Halloweenevenement ‘KIPPENVEL’ georganiseerd. De Halloweentocht start om 17u aan O.C. d’Annexe en daarna doorlopend. Elke deelnemer krijgt een plan met de locaties van verschillende leuke workshops. Daarna volgt een wandeling door het horrorbos en om 21 uur start het slotspektakel op de markt van De Haan. Aan het gemeentehuis kan je het gewicht van een reuzenpompoen raden. Elke deelnemer krijgt een Halloweenpin en kan een mooie prijs winnen. Deelname is gratis, deelnemingsformulieren vind je bij het infokantoor in De Haan en AD Delhaize De Haan.

Ook in Wenduine griezelt het op zaterdag 29 oktober. Vanaf 13u is iedereen welkom op het marktplein. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken in griezelige heksjes, lachen en dansen met de kindershow en kinderdisco. Om 18u30 start de fakkeltocht naar het strand waar de heks wordt verbrand. Jaarlijks nemen hier honderden volwassenen en kinderen aan deel. Het Halloweenspektakel wordt om 20 u op de markt afgesloten met het vuurspektakel “Mondria”. 

De griezelsfeer blijft ook daarna nog hangen in De Haan en Wenduine. Nog tot 6 november worden het gemeentehuis en het tramhuisje in De Haan en de Hubertmolen en het oud-gemeentehuis in Wenduine verlicht en aangekleed in een Halloweenjasje. Gedurende de ganse herfstvakantie organiseert de handelaarsvereniging “Actief Wenduine” bovendien een Halloweenspeurtocht, waaraan talrijke prijzen verbonden zijn.

Veel griezelplezier!

 affiche-halloween-wenduine kippenvel

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram