oostende de haan blankenberge

Gezocht: projectmedewerker zuidwest

Erfgoed zuidwest schrijft een vacature uit voor een projectmedewerker religieus erfgoed in het kader van een project rond de zorg, registratie en waardering van het roerend en immaterieel erfgoed in kerken.

In 2016 en 2017 begeleidt erfgoed zuidwest lokale kerkfabrieken, vrijwilligers, gemeentes en andere betrokkenen in de zorg, registratie en waardering van het roerend en immaterieel erfgoed in de vele kerken van de streek. Voor dit project versterkt zuidwest het erfgoedcelteam met een projectmedewerker. Als projectmedewerker begeleid je concrete lokale pilootprojecten, ben je het aanspreekpunt voor vragen in verband met religieus erfgoed, bouw je aan een netwerk en leg je de basis voor een publieksproject rond het thema.

zuidwest is de culturele verbinding tussen de dertien gemeentes in Zuid-West-Vlaanderen. Met intergemeentelijke projecten, afstemming en communicatie rond cultuurpogrammatie, familievoorstellingen, de bibweek, de regionale verwendag, cultureel erfgoedprojecten, de UiTPAS, UiT in zuidwest,… bevordert zuidwest al twintig jaar lang samenwerking in de streek.

Het volledige vacaturebericht vind je op erfgoedzuidwest.be. Solliciteren kan tot en met vrijdag 15 juli 2016.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram