oostende de haan blankenberge

Erfgoeddag op zoek naar campagnebeeld

Erfgoeddag, op zondag 22 april 2018, staat in het teken van ‘Kiezen’. In lijn met dat thema schrijft FARO een wedstrijd uit voor het campagnebeeld. Nog tot en met 20 december kan je jouw beeld insturen!

De wedstrijd staat open voor iedereen. Het maakt niet uit of dit je eerste stappen zijn in de wereld van fotografie, illustratie of strip, je meer ervaring hebt met grafisch ontwerp of je al een ervaren fotograaf bent. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je voorstellen met FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed!

Fotografen Michiel Hendryckx en Frieke Janssens bekronen als juryleden de terechte winnaar. Ervaren ogen zien immers welk beeld een breed publiek kan aanspreken in aanloop van deze Erfgoeddag.

Heb je zin om deel te nemen aan de wedstrijd? Neem dan zeker het wedstrijdreglement door en kom zo alle technische details te weten. Inzenden kan tot en met 20 december 2017 via Facebook of Instagram met de hashtag #kiezenvoorerfgoed. FARO maakt de winnaar bekend op maandag 15 januari 2018. De gelukkige zal in het voorjaar van 2018 zijn of haar beeld op alle communicatie en promotie van Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel zien verschijnen. Daarbovenop krijg zij of hij ook een geldprijs van 750 euro.

Praktisch

Wedstrijdreglement | bekijk hier het wedstrijdreglement
Prijs | jouw beeld verschijnt in het voorjaar van 2018 overal in het straatbeeld en je krijgt een geldprijs van 750 euro
Deelnemen | stuur vóór 20 december 2017 jouw foto in via Facebook of Instagram
Meer info | stuur een mailtje naar info@erfgoeddag.be of neem een kijkje op de website van FARO

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram