oostende de haan blankenberge

Een ‘Beestige’ Erfgoeddag op zondag 23 april

Deze editie van Erfgoeddag wordt Beestig! Op zondag 23 april kom je het hele dierenrijk tegen aan de kust. Voor en achter de schermen: van krab, boerenpaard en haan, tot en met Reinaert De Vos, prikkelende roggen of gevaarlijke leeuwen.

Er zijn maar liefst 34 gratis en beestige Erfgoeddagactiviteiten in Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan en Blankenberge.

Ontdek alle beestige Erfgoeddag activiteiten van zondag 23 april dankzij onze krant waarin alles overzichtelijk opgesomd staat. De krant is  fysiek beschikbaar in de verschillende deelnemende gemeenten: check verschillende verdeelpunten zoals de bibliotheek of toeristische dienst. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, maar voor sommige moet je reserveren.

Bekijk het programma online. Wil je ook alle activiteiten in de rest van Vlaanderen bekijken? Check hier alles dat er in Vlaanderen te doen is rond Erfgoeddag 2023.

LET OP: sommige activiteiten zijn geannuleerd sinds het verschijnen van de papieren krant, een aantal zaken zijn gewijzigd.  Je kan dus best het online programma bekijken voor de correctie info!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram