oostende de haan blankenberge

De winnaars van #strandinbloei

De twintig strandbloemenfoto’s met de meeste likes op social media zijn bekend. De winnaars krijgen in september een pakketje postkaarten toegestuurd met hun foto erop.

Voor ons zomerproject Strand in bloei verzamelden wij zo veel mogelijk foto’s van vroeger en nu op onze website en via #strandinbloei op instagram. We kregen bijna 200 prachtige beelden ingestuurd van papieren bloemen, strandbloemenkraampjes en knutselpartijen met crêpepapier en groene stokjes. De foto’s van Delphine, Nicolas, Sara, Sophie, Virginie, Eva, Charis, Veerle, Xandee, Tom, Ronny, Sara, Liesbet, Wim, Saar, Imagine the moment en Ellen werden het meest geliked en zij krijgen in september een pakketje postkaarten met hun winnende foto erop. Proficiat!

Het online bloementapijt kan je op onze website bewonderen en heel wat foto’s vind je ook terug in het krantje Strand in bloei dat je hier gratis kan bestellen. Heb je thuis een mooie foto van strandbloemen liggen die in het bloementapijt niet mag ontbreken? Stuur je foto door via info@kusterfgoed.be.

Meer weten over het project Strand in bloei? Klik hier.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram