oostende de haan blankenberge

Buren bij kunstenaars

Tijdens de 13de editie van Buren bij Kunstenaars op 14, 15 en 16 oktober zetten de kunstenaars uit jouw gemeente hun atelierdeuren voor je open!

Op 14, 15 en 16 oktober vindt de dertiende editie van Buren bij Kunstenaars plaats. Duizenden kunstenaars uit de regio’s Nord en Pas-de-Calais en de provincie West-Vlaanderen stellen dan hun atelier open voor het grote publiek. Maar liefst 2711 kunstenaars nemen deel. Het is de ideale gelegenheid om diverse kunstdisciplines te ontdekken en om je creatieve buur te leren kennen. Ook in Middelkerke, Oostene, De Haan en Blankenberge kan je in heel wat ateliers een kijkje nemen.

Wil je weten welke kunstenaars in jouw stad of gemeente hun atelierdeuren openzetten? Doorzoek de databank! Lees je alles liever na op papier? Er is een gratis brochure verkrijgbaar bij de gemeentes, toeristische diensten, openbare bibliotheken, academies, culturele centra, de deelnemende kunstenaars, in het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis in Brugge of via www.west-vlaanderen.be/webshop.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram