oostende de haan blankenberge

Wie zijn wij?

Zin om aan de slag te gaan met cultureel erfgoed en op zoek naar een partner? Heb je informatie of tips nodig over erfgoedzorg of ontsluiting? Of zoek je informatie over werken rond cultureel erfgoed uit Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan of Blankenberge? Dan kun je bij ons terecht! We zijn steeds telefonisch of per mail te bereiken. Is het noodzakelijk dat je even langs komt? Dan maak je best op voorhand een afspraak.  We zijn een klein team en dikwijls de baan op!

 


Pieternel Verbeke Coördinator

Pieternel stippelt het beleid uit en coördineert de werking van de erfgoedcel. Inhoudelijk focust ze op de publieks- en doelgroepenwerking en is verantwoordelijk voor de subsidies.

pieternel.verbeke@kusterfgoed.be

0470 54 03 22

 

Nathalie Franck Deskundige

Nathalie is deskundige erfgoedzorg en digitalisering. Je kan bij haar terecht met al je vragen rond registratie, digitalisering en duurzame bewaring van collecties. 

nathalie.franck@kusterfgoed.be

0472 31 63 39

 

Beatrijs Bonnez Deskundige

Beatrijs is verantwoordelijk voor de publiekswerking en communicatie van de erfgoedcel. Zij verzorgt onze sociale media, de website en perscontacten.

beatrijs.bonnez@kusterfgoed.be

0472 94 01 59

 

Pieter De Ketelaere Deskundige

Pieter is projectmedewerker regionale collectiezorg. Hij brengt de collectie- en depotnoden in de regio Brugge-Oostende in kaart en ontwikkelt een visie op regionale collectie en depotwerking.  Pieter verdeelt zijn tijd over Erfgoedcel Kusterfgoed en Erfgoedcel Brugge, die samen een projectsubsidie mochten ontvangen voor dit onderzoek.

pieter.deketelaere@brugge.be

 

 

Pia Quackelbeen Kantoorvrijwilliger

Pia helpt ons met de administratie en het netjes houden van onze klassementen.  Daarnaast vormt ze een belangrijke schakel bij de beeldbankwerking en andere projecten van de erfgoedcel.

 

Vrijwilligers gezocht!

Vele handen maken licht werk. Daarom zijn wij ook steeds op zoek naar gedreven vrijwilligers om ons team tijdelijk of langdurig te versterken. Ben jij een enthousiasteling met een hart voor erfgoed? Neem dan zeker contact met ons op. Samen kijken we welke erfgoedtaak best bij je past.

Contact

Erfgoedcel Kusterfgoed Jacobsenstraat 1 8400 Oostende 059 270 770 info@kusterfgoed.be

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram