oostende de haan blankenberge

Wie zijn wij?

Zin om aan de slag te gaan met cultureel erfgoed en op zoek naar een partner? Heb je informatie of tips nodig over erfgoedzorg of ontsluiting? Of zoek je informatie over werken rond cultureel erfgoed uit Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan of Blankenberge? Dan kun je bij ons terecht! We zijn steeds telefonisch of per mail te bereiken. Is het noodzakelijk dat je even langs komt? Dan maak je best op voorhand een afspraak.  We zijn een klein team en dikwijls de baan op!

 


Pieternel Verbeke Coördinator

Pieternel stippelt het beleid uit en coördineert de werking van de erfgoedcel. Inhoudelijk focust ze op de publieks- en doelgroepenwerking en is verantwoordelijk voor de subsidies.

pieternel.verbeke@kusterfgoed.be

059 270 770 – 0470 54 03 22

 

 

 

Triene Vandenbussche Deskundige

Triene volgt alles op m.b.t. de beeldbank, registratie van religieus erfgoed.  Ze is verantwoordelijk voor de communicatie en perscontacten.

Triene.vandenbussche@kusterfgoed.be

059 270 775 – 0472 31 63 39

 

 

 

 

 

Joke Boey Projectmedewerker

IS MOMENTEEL IN MOEDERSCHAPSRUST EN WORDT VERVANGEN DOOR PAULINE (zie onder)

Joke houdt zich bezig met de publiekswerking en volgt de projecten op.  Ze is aanspreekpunt voor de uitleendienst en onze administratieve rots in de branding.

joke.boey@kusterfgoed.be

059 270 772 – 0472 94 01 59

 

 

 

 

Pauline Stoffelen Projectmedewerker

Pauline vervangt Joke tijdens haar zwangerschapsverlof als projectmedewerker. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de opvolging van de projecten, de communicatie en administratieve taken.

pauline.stoffelen@kusterfgoed.be

0470 57 31 24

Vrijwilligers gezocht!

Vele handen maken licht werk. Daarom zijn wij ook steeds op zoek naar gedreven vrijwilligers om ons team tijdelijk of langdurig te versterken. Ben jij een enthousiasteling met een hart voor erfgoed? Neem dan zeker contact met ons op. Samen kijken we welke erfgoedtaak best bij je past.

Contact

Erfgoedcel Kusterfgoed Zandvoordeschorredijkstraat 289A 8400 Oostende 059 270 770 info@kusterfgoed.be

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram