oostende de haan blankenberge

Oproep: Openingsdansen gezocht!

Op de Nationale Dag van de Dans reconstrueren koppels de mooiste dag van hun leven. In een drie uur durende dansmarathon zeggen stelletjes uit Oostende en omstreken opnieuw “ja” tegen de eeuwige liefde tijdens deze Openingsdans.

Voor deze trouwfeestmarathon is de Grote Post nog op zoek naar de meest diverse, originele én traditionele openingsdansen van Oostende en ver daarbuiten.

Ineke Nijssen (actrice en theatermaakster bij het KIP) stelt samen met de deelnemende koppels deze middag vol liefde en dans samen. Repetities zijn gepland op zondag 17 april en woensdag 20 april (’s avonds).

De Openingsdans gaat door op 23 april van 14.00 uur tot 17.00 uur in de panoramazaal van De Grote Post die speciaal voor deze gelegenheid zal worden omgetoverd tot een heuse balzaal.

Er zal een bruidstaart aanwezig zijn én studenten haarzorg die je er piekfijn laten uitzien.

Wil jij mee de middag kleuren met jouw muziek, foto’s of outfit? Stuur dan een mailtje naar publiekswerking@degrotepost.be met leeftijd, huwelijksjaar/datum en jullie openingsnummer, alsook een telefoonnummer waarop jullie worden gecontacteerd om alles in kannen en kruiken te gieten.

 

 

 

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram