oostende de haan blankenberge

‘Geërfd goed’ op Radio Noordzee

Heel wat mensen bezitten mooie erfstukken en daar zet de Cultuurdienst van Oostende met het erfgoedproject 'Geërfd goed' op in. Ze registreren alle opvallende verhalen achter de voorwerpen en plaatsen dat unieke stuk op de foto. Onlangs is 'Geërfd goed' ook live te horen op Radio Noordzee.

Radio Noordzee brengt voortaan wekelijks opvallende verhalen achter erfgoedstukken. De eigenaars van de erfgoedstukken komen wekelijks aan het woord en vertellen welke herinneringen ze er aan hebben of wat het stuk voor hen betekent. Beroepsjournalist Stefaan Kerger leidt de verhalen in. De verhalen zijn te horen op Radio Noordzee (105 FM) op zaterdag en zondag om 11.15 uur.

Heb jij ook ooit iets geërfd waar je ongelofelijk trots op bent? Roept dat gekoesterd goed mooie herinneringen bij jou op? Wil jij jouw verhaal delen? De Cultuurdienst van Oostende zet  jou en je favoriete voorwerp professioneel op de foto en registreert het verhaal achter je voorwerp.

Regelmatig worden sessies georganiseerd waarbij het verhaal achter jouw dierbaar goed geregistreerd wordt. Zou je hier graag aan deelnemen? Schrijf je hier in.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram