oostende de haan blankenberge

Publieksenquête Beeldbank Kusterfgoed

Beeldbank Kusterfgoed blaast dit jaar 6 kaarsjes uit! Om dit te vieren, geven wij 5 leuke prijzen weg … Maar niet zonder eerst jouw mening te horen over Beeldbank Kusterfgoed.

Sinds 2018 ontsluit Erfgoedcel Kusterfgoed, in samenwerking met haar vijf partnergemeenten – Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan en Blankenberge – via Beeldbank Kusterfgoed bijzondere beeldcollecties aan het brede publiek. Naast de gemeentelijke collecties spoort Erfgoedcel Kusterfgoed ook beeldmateriaal op dat anders verscholen blijft in familiealbums en collecties van privé-verzamelaars. Hiervoor doet de erfgoedcel beroep op haar vrijwilligers.

Deel jouw mening door onze publieksenquête in te vullen. De enquête duurt slechts 10 minuten en loopt vanaf 1 augustus t.e.m. 31 oktober 2024. Wil je kans maken op een prijs? Laat dan aan het eind van de bevraging zeker jouw contactgegevens achter. Deelname is pas geldig wanneer je correcte contactgegegevens invult. De winnaars worden bekend gemaakt in de week van 4 november en worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail. Houd zeker ook onze socials (Facebook, Instagram) in het oog!

(De link werkt pas vanaf 1 augustus 2024)

Benieuwd welke prijzen we uitdelen? 

  • 1e prijs: cadeaubon van Albelli t.w.v. €50,00
  • 2e prijs: analoge fotocamera van Agfa t.w.v. €32,99
  • 3e prijs: “Oostende door de lens van Antony” t.w.v. €24,95
  • 4e prijs: hervulbare waterfles (van het merk Dopper) met logo van Erfgoedcel Kusterfgoed
  • 5e prijs: set van 30 unieke postkaarten Zicht op zee (in beeld: Westende, Middelkerke, Mariakerke, Oostende, De Haan, Wenduine en Blankenberge)

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram